Toffe Peer!

 

De toffe peer workshop is een leuke workshop met als doel de kinderen bewust te maken, hoe je weer lekker in je vel komt te zitten op momenten dat je jezelf niet zo happy voelt.

Aan het eind van de workshop zijn de kinderen zich ervan bewust wat hun toffe peren (dingen waar ze blij van worden) zijn en hoe zij deze toffe peren kunnen inzetten om hun weegschaal in balans te houden. Wanneer je weegschaal in balans is, wordt het gemakkelijker om jezelf staande te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn. 

We combineren deze middag van bewustwording met een stukje creativiteit, lol en ontspanning.

 

Kom jij op visite?

Kom gezellig bij mij op visite en ontdek wat jouw toffe peren zijn. Gedurende de dag vallen er regelmatig rotte appels (momenten die je minder leuk vindt) uit de boom, ze komen regelrecht op je weegschaal terecht. Je hoeft er niets voor te doen. Toffe peren moet je echter meer voor doen, die kun je niet zomaar plukken! Om je weegschaal in balans te houden is het verstandig wel voldoende toffe peren te plukken op een dag.

Wat gaan we doen:

  • Uitleg over toffe peren en rotte appels. Wat bedoel ik daar nu precies mee en waarom is het belangrijk te weten wat jouw toffe peren zijn.
  • Je gaat jouw toffe peren op een creatieve manier uitwerken
  • Naast een stukje creativiteit, is er ook tijd om te relaxen
  • Én leer je wat visualiseren is en hoe je dat kunt inzetten

 

 

Er is plek voor maximaal 4 kinderen (leeftijd 8-12jr). Kosten zijn 17,50 per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal).

Data Workshop Toffe Peer!

Vrijdag 15 januari van 15.00u tot 17.00u

 

Rivm richtlijnen

Uiteraard houd ik rekening met de richtlijnen van RIVM, met inachtneming van de hygiëne maatregelen en 1,5 meter afstand. Bij twijfel neem contact op.

Gun jij je kind een ontspannen middag, waarin het al zijn toffe peren heeft ontdekt, kan inzetten als het even niet mee zit? Meld je dan hieronder aan voor de Toffe Peer Workshop!