Ik maak graag kennis met je tijdens een telefonisch gesprek van max. 30 minuten.  In dit gesprek kun je vertellen waar je je zorgen over maakt en wat de wens(en) zijn voor jouw kind. Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Na een klik van beide kanten, starten wij met een Openhartig gesprek en vervolgens het Openhartig Traject.

Openhartig gesprek

Wat houdt het Openhartig gesprek nu in? Dit gesprek bestaat uit 2 afspraken namelijk:

⌂ Een gesprek met de ouders (1 uur)

⌂ Een kennismakings-gesprek met het kind (1,5 uur)

Ik spreek het liefst met beide ouders, zodat ik zo goed mogelijk beeld krijg van jullie kind. In samenspraak formuleren de ouders en ik de hulpvraag. Na het ouder gesprek volgt het kennismakings- en ontdekgesprek met het kind. In dit gesprek staat de hulpvraag van het kind centraal. Het laatste half uur, stel ik het op prijs dat een (of beide) ouders zich bij het gesprek voegt. 

Tijdens het Openhartig gesprek gaan wij op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

⌂ Wat is de hulpvraag van de ouders ?

⌂ Hoe is de huidige situatie?

⌂ Waar loop je als ouder tegen aan?

⌂ In welke situaties gaat het goed en in welke niet?

⌂ Wat is de wens van de ouders?

⌂ Wat is de hulpvraag van het het kind?

⌂ Wat is lastig voor je kind?

Jouw investering voor het Openhartig gesprek is € 162,50.

Openhartig traject

Wil je hierna verder met mij op weg naar een positieve verandering voor jou en je kind? Dan starten we het Openhartig Traject.

Ik bied een coaching traject aan, persoonlijk geschreven op de hulpvraag van jou en jouw kind. Omdat elk gezin, (zowel de ouders als het kind), maar ook de hulpvraag, de behoefte en de wensen anders zijn.

In dit persoonlijke voorstel staat beschreven aan welke doelen wij gaan werken, hoelang het traject duurt en wat de kosten van het traject zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Bij de prijs zit alles inbegrepen, de coachingsessies, voorbereiding, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact en een afsluitend gesprek.

De kosten voor een Openhartig-traject start vanaf  € 395,00 is gebaseerd op 5 sessies. Het kan ook voorkomen dat er minder sessies nodig zijn voor je kind. Dan zal de prijs uiteraard lager uitkomen.

Heb je nog vragen of wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact met mij op.