Facebook actie Webinar Je kind van 9 in coronatijd… ingewikkeld en gevoelig.

Fijn dat je de webinar gevolgd hebt en nu een kijkje neemt op mijn website. Omdat je de webinar hebt gevolgd mag je een keuze maken uit de workshop Toffe Peer voor je zoon of dochter, of een spar-sessie met mij van een uur, of een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Deze actie geldt tot 22 februari 2021!

GRATIS Workshop TOFFE PEER!

De toffe peer workshop is een leuke workshop met als doel de kinderen bewust te maken, hoe je weer lekker in je vel komt te zitten op momenten dat je jezelf niet zo happy voelt.

Aan het eind van de workshop zijn de kinderen zich ervan bewust wat hun toffe peren (dingen waar ze blij van worden) zijn en hoe zij deze toffe peren kunnen inzetten om hun weegschaal in balans te houden. Wanneer je weegschaal in balans is, wordt het gemakkelijker om jezelf staande te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn. 

We combineren deze middag van bewustwording met een stukje creativiteit, lol en ontspanning. Duur van deze workshop is 2 uur ter waarde van €. 17,50.

Geef je zoon of dochter op via Contact

Wil je invullen dat het om de workshop toffe peer gaat. 

 

50% korting op een Spar-sessie van 1 uur

Wat houdt deze spar-sessie in. In dit uur kun je je vragen stellen over hoogsensitiveit, het kind van 9 of misschien heb je vragen  over het gedrag van je zoon of dochter. Wat gaat er mis? Wat voor gedrag zie je? Waar kan je zoon of dochter hulp bij gebruiken of waar loop je zelf tegen aan en vind je lastig?

Deze sessie kan of online of bij mij in de praktijk in Santpoort-Noord. Een sessie kost gewoonlijk €. 70,00, maar voor jou nu €. 35,00! Maar liefst 50% korting!!

Ben jij geïnteresseerd in een spar-sessie? Geef je op via Contact en wij prikken een datum!

Wil je invullen dat het om de spar-sessie gaat.

 

Een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Ben jij geïnteresseerd in GRATIS kennismakingsgesprek? Geef je op via Contact en wij prikken een datum!

Wil je invullen dat het om een kennismakingsgesprek gaat.

Voel je welkom!

Facebook actie Webinar Je kind van 9 in coronatijd… ingewikkeld en gevoelig.