Openhartig Traject voor jouw groep

 

Elke schooljaar is het weer een uitdaging: een echte, hechte groep vormen met je nieuwe klas. Een groep waarin er ruimte is voor heel veel plezier en er tegelijkertijd de benodigde rust is zodat iedereen zich veilig voelt en tot leren komt. Het ene jaar bereik je dit als vanzelf, het andere lukt het je dit.

Om het schooljaar direct goed te starten of om een groep ‘recht te trekken’ als het schooljaar al even onderweg is, bied ik het Openhartig Groepstraject:

Je bereikt met dit traject dat:

  • Elke leerling voelt dat hij oké is
  • Elke leerling voelt dat hij erbij hoort
  • De saamhorigheid versterkt
  • Er minder conflicten ontstaan, zodat
  • alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen

Als leerkracht ben je minder bezig met brandjes blussen en kan je je beter concentreren op de les. Op deze manier zal er voor jou als leerkracht meer rust en overzicht ontstaan, zodat je het plezier houdt in het lesgeven en minder afgebrand thuiskomt na een dag werken. Hoe tof zal het zijn als je dan het schooljaar blij en tevreden kan afsluiten.

Het Openhartig Groepstraject bestaat uit 6 lessen van een uur, na elke les bespreken wij na wat opgevallen is en zal ik adviezen geven. Na het traject hebben wij een evaluatiegesprek.

Heb je interesse in dit Openhartig Traject voor jouw groep, neem dan contact met mij op. Of plan direct hieronder een kennismakingsgesprek.

*De prijzen van het traject zijn afhankelijk van afname en groepsgrootte.

 

 

[/vc_column]